Šis ķiploku makaronu ēdiens ar garšaugiem un rikotu lieliski apvieno visas sastāvdaļas, kas sniedz izcilu garšas baudījumu.
Sastāvdaļas:
Olīveļļa
1 sīpols
5 ķiploka daiviņas
Sāls
140 g spināti
Svaiga estragona neliels ķekars
Svaiga bazilika neliels ķekars
Nedaudz loki
50 ml saldais krējums
350 g īsie makaroni
Rikotas siers pasniegšanai
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo maltīti, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc gaļas vārīšanas laikā katlā liek glāzi – dalos ar lielisku trikuby Rinalds Bergmanis
- Dziednieks Kārkliņš dalās ar padomiem, kā vasaras saulgriežu laikā atbrīvoties no negatīvas enerģijas un ļaunas acs ietekmesby Sandra Vīgante
- Spēja saprast dzīvnieku valodu un ieraudzīt nākotni: papardes īpašais spēks Saulgriežu laikā – Senlatviešu tradīcijasby Laura Andersone