Šis ķiploku makaronu ēdiens ar garšaugiem un rikotu lieliski apvieno visas sastāvdaļas, kas sniedz izcilu garšas baudījumu.
Sastāvdaļas:
Olīveļļa
1 sīpols
5 ķiploka daiviņas
Sāls
140 g spināti
Svaiga estragona neliels ķekars
Svaiga bazilika neliels ķekars
Nedaudz loki
50 ml saldais krējums
350 g īsie makaroni
Rikotas siers pasniegšanai
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo maltīti, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Nav nepieciešams katru dienu vai katru otro dienu: kāds dušas biežums ieteicams pēc 60by Rinalds Bergmanis
- “Šī, manuprāt, ir viena no skaistākajām!”: komponists Maestro Pauls saņems īpašu dāvanuby Laura Andersone
- Jo mazāk par to stāstīsiet apkārtējiem, jo lielāku mieru un laimi sajutīsietby Rinalds Bergmanis